Andro Quartet

"Nismo mi krivi, če je v posamezniku umrla ljubezen do čustev. Smo pa vzeli za svojo dolžnost, da ponudimo možnost in prostor, kjer jo lahko znova nazaj obudi." - Andraž

Andro Quartet je Canegattov produkt, s katerim ponuja vrhunski nivo zborovskega petja. Prednostno kvartet prepeva slovensko narodno in umetno pesem, v svoj repertoar pa podpisuje tudi druge narodne pesmi, ruskega, italijanskega, latinskega nabora in ostalih.

Kvartet skozi harmonično petje poslušalcu ponudi ekstremno zvočno popotovanje po različnih čutenjih ter pokrajinah. Čar večglasnega petja je bil od nekdaj povezovanje izvajalcev ter občinstva v harmonično celoto. Skozi glasbeno, se v prostoru vedno razširi tudi globja harmonija, domača vsakemu živemu bitju.

V tem projektu je Canegatto k sodelovanju povabil vrhunske pevce z več kot desetletnimi izkušnjami tako solističnega, kot zborovskega petja na najvišjem nivoju. Prvi tenor pokriva g. Tomi Krpan, drugega g. Valentin Čarman, bariton (ali prvi bas) zveni skozi Andraža Gartnerja (Canegatta), drugi bas pa podpira g. Tomaž Marn. Skupaj tvorijo edinstveno harmonijo, ki dovoljuje izjemno glasbeno izkušnjo za ljubitelje čutnih interpretacij, izjemnih ljubezenskih in drugih pripovedi ter polnobarvnih čustev.

Oblečeni v kreacije podjetja Morro Sartoriale slovensko pesem ter mednarodno zborovsko petje predstavljajo s ponosom in se ne strinjajo s trditvijo, da je ta zvrst glasbe zamrla pač pa stojijo za tem, da je le te premalo ter je preskromno zastopana. Z namenom, da slovenski narod pravzaprav spozna svojo pesem, tako Andro Quartet poslušalcu ponuja širok spekter skladb od zahtevnih kot so Večerni ave, Sedem si rož porezala mi, Na trgu, Brodar in ostalih pa vse do ponarodelih kot so Nocoj pa, oh nocoj, Pleničke je prala, Domača hiša, Dobar večar luba dakle ... .

 

JS-213
JS-176
JS-232 (1)
JS-231 (1)
JS-229
JS-221
JS-210
JS-187
JS-191
JS-186
JS-164
JS-163
JS-157
JS-156
JS-154
JS-231 (1)
JS-232 (1)
JS-146
JS-158
JS-168
JS-199
JS-232 (2)