top of page

Sodelujoči

... samo verjeti je treba.

Tekom nastajanja tega dela, so se projektu pridružili mnogi mojstri svojega področja. Nekatere od njih vam predstavljamo na tej strani.

53268940172_2ba105c8a6_o.jpg

Rojstvo zgodbe

V začetku ustvarjanja tega knjižnega dela, je ideja potrebovala zgodbo. Prišel je avtor in domislil zgodbo. Nato je, skozi leta, zgodbo zapisal in prišle so dame, ter jo uredile tako, da je postala poštena do jezika in prijetna očesu. Nato je prišel čas, da ta poštena in prijetna zgodba dobi obliko. Prišla je oblikovalka in jo domislila. In po obliki, je zgodba potrebovala telo. Prišel je mož in ga s svojim znanjem ter sodelavci pomagal soustvariti. Nato je prispel čas, da telo dobi obleko - svileno. Prišel je drugi mož in jo s svojimi ljudmi skreiral, ter skrbno pospravil v žamet. Nato je čas določil, da jo nekdo zagleda. Prišli so fantje in dekle ter jo ovekovečili za mnoge oči. In nazadnje je prišel čas, da prejme dom - vas, v tem trenutku.

Na poti k vam, je ta knjiga potovala mnogo let, spoznala mnogo rokodelsko izurjenih rok ter ustvarjalnih umov in prepotovala krepko več kot tisoč kilometrov. Po sprehajanju med Litijo, Ljubljano, Škofjo Loko, si je zaželela še pozlate, zato se je odpeljala vse do Berghama pri Milanu, v sosednji v Italji.

A nazadnje se je vrnila nazaj domov, k slovenskim ustvarjalcem, da vam jo podarijo.

Spoznajte soustvarjalce

bottom of page